viden om smerter

Smertevidenskab og kliniske overvejelser

Behandling & Syndromer

Behandling af smerte og smerte-syndromer

Kurset samler op på viden fra intro, neuroscience og måling/undersøgelse og sætter denne viden ind i en klinisk kontekst hvor klinikeren får indsigt i hvordan man kan arbejde evidensbaseret med patienter hvor komplekse smerter er den primære udfordring.
På kurset ‘Behandling & Syndromer’ gennemgåes teorier og formodede mekanismer, der danner grundlag for en evidensbaseret behandling af mennesker med komplekse smerteproblemer. Der er fokus på non-specifikke lænderygsmerter, fibromyalgi, post-operative smerter og funktionelle lidelser, og der drages paralleller til andre smertesyndromer.
Efter kurset vil kursisten have indsigt i hvordan behandlingen kan tilrettelægges efter en mekanismeorienteret model, og have forståelse for hvordan psykologiske, operative og farmakologiske interventioner kan spille sammen med de fysioterapeutiske i et interdisciplinært team eller tværfagligt samarbejde.

Kurset er baseret på kliniske cases/praktik, opgaveløsning og foredrag, og har til formål at supplere din kliniske hverdag og de værktøjer du allerede bruger uden at tilføre nye interventioner.

Varighed 16 timer

Pris 3.200,00 DKK

Kontakt lene@fysiomail.dk for information om kursusdatoer mv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: