viden om smerter

Smertevidenskab og kliniske overvejelser

Borgere med Smerte

Borgere med smerte

Dette kursus retter sig mod fysioterapeuter (og andre sundhedsfaglige), der arbejder med erhvervstruede, langtidssygemeldte og ledige borgere med smerte af akut eller kronisk karakter.

Kurset stræber efter at give deltagerne værktøjer til at kunne bidrage aktivt til en at fastholde arbejdsdygtige borgere på arbejdsmarkedet. Kurset er baseret på den biopsykosociale model, og retter fokus mod at motivere og støtte borgeren i tilbagevendenden til arbejde.

Kursisterne lærer om evidensbaserede modeller og relevant forskning indenfor emnet, og de skal efter kurset være i stand til at anvende “flag” og nyere forskning ift. vurdering og planlægning af TTA/fastholdelse.

Kursisten opnår desuden forståelse for sammenspillet mellem socialfaglige og sundhedsfaglige – herunder værdien af tværfaglig udredning af borgere med smerte ift. vurdering af hidtidig effekt og fremtidig værdi af behandling af borgeren.

Kurset er samtale-baseret og tager udgangspunkt i deltagernes erfaringer. Det er en forudsætning, at deltagerne har deltaget på Grundkursus i smertevidenskab eller tilsvarende viden.

Kontakt lene@fysiomail.dk for information om kursusdatoer mv.

Varighed 8 timer
Pris 1.600,00 DKK

4 thoughts on “Borgere med Smerte

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: