viden om smerter

Smertevidenskab og kliniske overvejelser

Medicin og Smerter

pain-pills-prescription-e1455576979663.jpg

Medicin er en integreret del af behandlingen af både akutte og kroniske smerter, men mange fysioterapeuter er begrænset i deres sammenspil med bl.a. læger på grund af manglende forståelse for hvilken rolle farmakologisk smertebehandling har i moderne smerteterapi.

På kurset Medicin og Smerter lærer deltagerne om

  • Grundlæggende principper indenfor farmakologi og farmakoterapi
  • Virkemekanismer for 
    • NSAIDs, paracetamol, opioider, TCA, SSRI, SNRI, gabapentanoider og cannabinoider
  • Anbefalinger og forholdsregler for farmakoterapi til udsatte gruppe
  • Medicin og fysioterapi

Kurset fokuserer på at gøre deltagerne  til kompetente lægfolk og baseres på EFIC og IASP curricula, Sundhedsstyrelsens anbefalinger samt lægefaglige anbefalinger til ikke-medicinere.

Underviser på kurset er overlæge Anders Schou Olesen og specialist i fysioterapi Morten Høgh.

Alle fysioterapeuter er velkomne, men basal viden om smerte og neurofysiologi er en fordel. Bemærk, at der er rabat hvis du tilmelder dig Grundkursus, Neuroscience, Måling/undersøgelse samt Behandling/Syndromer på samme tid. Kurserne leder bl.a. direkte til diplomeksamen i smertefysioterapi: European Diploma in Pain Physiotherapy

Du kan tilmelde dig kurset og se oplysninger om dato, tid og sted her eller ved at benytte linket til PayPal nedenfor:

 

Medicin og Smerter | Skejby den 24. august 2019

Tilmeld dig kurset “Medicin og Smerter” og lær mere om hvordan medicinsk behandling virker samt hvordan fysioterapeuter og andre, der ikke selv kan ordinere medicin, kan bruge viden om farmakologi i samarbejdet med patienten. Når du har betalt via PayPal er du tilmeldt kurset. Du vil modtage yderligere information om kurset ca. en uge før afholdelse. Du er meget velkommen til at kontakte Lene på lene@videnomsmerter.dk hvis du har behov information om fx parkering, overnatning eller start/slut-tider inden da.

1.250,00 Dkr

%d bloggers like this: