Job, Samfund og Smerter

Dette kursus retter sig mod fysioterapeuter (og andre sundhedsfaglige), der arbejder med erhvervstruede, langtidssygemeldte og ledige borgere med smerte af akut eller kronisk karakter.

Kurset stræber efter at give deltagerne værktøjer til at kunne bidrage aktivt til en at fastholde arbejdsdygtige borgere på arbejdsmarkedet. Kurset er baseret på den biopsykosociale model, og retter fokus mod at motivere og støtte borgeren i tilbagevendenden til arbejde.

Kursisterne lærer om evidensbaserede modeller og relevant forskning indenfor emnet, og de skal efter kurset være i stand til at anvende “flag” og nyere forskning ift. vurdering og planlægning af TTA/fastholdelse.

Kursisten opnår desuden forståelse for sammenspillet mellem socialfaglige og sundhedsfaglige – herunder værdien af tværfaglig udredning af borgere med smerte ift. vurdering af hidtidig effekt og fremtidig værdi af behandling af borgeren.

Kurset er samtale-baseret og tager udgangspunkt i deltagernes erfaringer. Det er en forudsætning, at deltagerne har deltaget på Grundkursus i smertevidenskab eller tilsvarende viden.

Kurset afholdes efter aftale. Kontakt lene@videnomsmerter.dk for at høre mere.

Varighed 8 timer

4 kommentarer til “Borgere med Smerte”

 1. Pingback: Véd vi nok om smerter til at forstå patienterne? « videnomsmerter

 2. Pingback: Den dyre smerte « videnomsmerter

 3. Pingback: SMERTE: Den usynlige lidelse med det ukendte sprog | videnomsmerter

 4. Kristina Allentoft

  Hejsa:-)
  Jeg vil høre om der stadig er pladser på kursuset Borger med smerter i Århus?
  Mvh
  Kristina

Der er lukket for kommentarer.