Nyt kursus: Medicin & Smerter

Medicin er en integreret del af behandlingen af både akutte og kroniske smerter, men mange fysioterapeuter er begrænset i deres sammenspil med bl.a. læger på grund af manglende forståelse for hvilken rolle farmakologisk smertebehandling har i moderne smerteterapi.

Kurset fokuserer på at gøre deltagerne til kompetente lægfolk og anvender den samme mekanismebaserede tilgang som de øvrige kurser hos videnomsmerter.dk.

Underviser på kurset er Hjalte Holm Andersen (cand.scient.med og PhD-studerende) og Morten Høgh (MSc Pain og PhD-studerende).

Alle fysio- og ergoterapeuter er velkomne men basal viden om neurofysiologi er en fordel.

Indhold:
‣ Grundlæggende farmakologi
‣ Håndkøbsanalgetika
‣ Opioider
‣ Anti-depressiva og -epileptika
‣ Cannabionoider (‘hash’)
‣ Medicin og fysioterapi
‣ Medicin og fysisk aktivitet

Kurset baserers på IASP’s curriculum, sundhedsstyrelsens anbefalinger samt lægefaglige anbefalinger til non-medicinere.

Se mere om tider, priser og kursusadresse her

2 kommentarer til “Nyt kursus: Medicin & Smerter”

 1. Rikke Kromann / Region Nordjylland

  Hej,
  Det lyder utrolig spændende. Vi har været på flere af jeres kurser her fra Skagen Gigt-og Rygcenter. Nu spørger jeg så som sygeplejerske om det kunne være muligt at komme med på dette kursus, selv om det er henvendt til fysioterapeuter?
  MVH Rikke Kromann

  Fra: videnomsmerter [mailto:comment-reply@wordpress.com]
  Sendt: 26. januar 2016 09:26
  Til: Rikke Kromann / Region Nordjylland
  Emne: [Nyt indlæg] Nyt kursus: Medicin & Smerter

  mortenhoegh posted: ” Medicin er en integreret del af behandlingen af både akutte og kroniske smerter, men mange fysioterapeuter er begrænset i deres sammenspil med bl.a. læger på grund af manglende forståelse for hvilken rolle farmakologisk smertebehandling har i mode”

OBS: Henvendelser vedr. Kurser skal sendes til morten@videnomsmerter.dk | All enquiries regarding courses should be sent by email to morten@videnomsmerter.dk